Tots els pobles
ENEN

Perfil de l'empresa

Inici>Sobre Nosaltres>Perfil de l'empresa

 Ningbo Kuangshi Renjie Automation Equipment Co., Ltd (KSRJ Automation) és una de les principals empreses professionals del grup de disseny, fabricació i mecanismes de vendes orientades al mercat.

    KSRJ Automation s'ha desenvolupat a una empresa internacional i moderna, gaudint de més de 5000 metres quadrats de taller amb una gran xarxa de vendes, especialitzada en la fabricació de vàlvules solenoides, cilindre pneumàtic, combinació FRL, vàlvules direccionals, muntatge, silenciador, tub de PU i pistola d'aire, etc. 100 tipus de sèrie, uns 1000 productes pneumàtics diferents. Hem adoptat el centre de mecanitzat CNC de primera classe, torns automàtics d'alta velocitat, màquina d'emmotllament per injecció, màquina de fosa a pressió i altra maquinària de prova avançada.

     KSRJ Automation ha construït un centre de recerca en R + D que integra el disseny, la investigació i el desenvolupament de tots els components pneumàtics i conjunts d'equips compeletly. Amb les recepcions prèvies a la venda de primera classe, les negociacions de mitja venda i el grup de serveis postvenda i una rica experiència professional, un departament de control de qualitat, equipat amb unes instal·lacions de proves consumades i una forta força tècnica creada. Els segells clau i el material imant s'importen originalment del Japó, Taiwai, Alemanya per oferir productes d'excel·lent qualitat per als clients globals, KSRJ Automation amplia la seva influència de marca i augmenta ràpidament l'assoliment de vendes a més de 50 països. KSRJ Automation és el pioner que va obtenir l'aprovació ISO9001:2008 i el certificat CE i va obtenir més de 10 patents registrades nacionals.

 KSRJ Automation es convertirà gradualment en un líder del mercat pneumàtic xinès. 100% garantia de qualitat, 100% cooperació oberta, 100% servei postvenda és la missió de KSRJ Automation, contribuir a la indústria pneumàtica del mercat global i assegurar-nos que l'automatització mundial sigui totalment automàtica sigui l'objectiu que perseguim per sempre.Categories populars